• page_banner

Tentang Kami

Shandong Surmount Hats Co., Ltd. didirikeun taun 2005 sareng tempatna di Kota Rizhao, kota basisir anu éndah di Propinsi Shandong, Cina. Kusabab éta caket kana palabuhan Qingdao sareng palabuhan Rizhao, angkotna raoseun pisan. Perusahaan urang gaduh sakitar 300pagawé anu ngaliput luas langkung tina 13,000 méter pasagi , kalayan modal anu kadaptar 10 juta sareng aset tetep aya langkung ti 20 juta. Perusahaan urang gaduh bengkel modéren, fasilitas bantu, alat produksi maju sareng kakuatan téknis anu euyeub.

Perusahaan urang utamina ngahasilkeun topi ember, topi gunung, topi baseball, topi militer sareng topi, topi olahraga, topi mode, visor sareng topi iklan. Sareng urang tiasa nampi pesenan OEM numutkeun syarat klien. Kusabab desain inovatif, gaya modis, pengerjaan canggih sareng bahan baku kualitas luhur, produk kami pohara populér di pasar. Éta utamina diekspor ka Koréa, Jepang, Éropa sareng Amérika Serikat, sareng ngagaduhan koméntar anu pikaresepeun ti massa pangguna.

Kami keukeuh kana téori perusahaan "Palanggan nyaéta Gusti Allah, Kualitas nyaéta Kahirupan", nganggap "Kejungkungan Diri; Ngudag Super-Kaunggulan" salaku sumanget usaha, ngajamin kualitas kelas munggaran, sareng nyiptakeun mérek kelas munggaran. Mangrupikeun kahoyong sadaya staf perusahaan kami pikeun ngajantenkeun palanggan wareg.
Perusahaan leres-leres miharep gaduh kerjasama win-win sareng anjeun

Visi Perusahaan

Janten pabrik topi sareng pemasok

Nilai Inti

Ngudag kaunggulan, naratas sareng inovatif, ngabagi ringkesan, konsumén heula, kerjasama win-win.

Filsafat Bisnis

Integritas, hormat sareng profesionalisme, konsumén sok leres.

Konsép Bakat

Moral mangrupikeun prioritas sareng kersa masihan. Gairah, dédikasi, sareng ngahiji.

Budaya Eksekutif

Hasil dominan, alesanna sekundér.
Janten serius sareng janten palinter.
Unggal padamelan gaduh rencana.
Unggal rencana aya hasilna.
Unggal hasil tanggung jawab.
Unggal tanggung jawab kedah diparios.
Unggal pamariksaan ngagaduhan ganjaran sareng hukuman.

Kahormatan 

Salaku pabrik topi profesional, kami parantos lulus sértipikasi sistem mutu ISO9001Identipikasi WRAP sareng penilaian kapasitas perusahaan anu dikaluarkeun ku Bureau Veritas, anu mangrupikeun pamimpin dunya dina penilaian kasaluyuan sareng jasa sertifikasi.

Bucket Hats (5)