• page_banner

FAQs

Naon MOQ pikeun urutan khusus?

500 pcs unggal warna sareng gaya.

Dupi abdi tiasa mesen topi ku desain sareng logo kuring nyalira?

Leres. Kami tukang ngadamel cap khusus. Caritakeun ideu anjeun, kami tiasa ngalaksanakeunana.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik kalayan langkung ti 15 taun.

Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?

Urang tiasa nganggo jaminan perdagangan, T / T, WU / atanapi L / C.

Naon prosedur pesen kuring?

Mimiti, hayu atuh terang detail anu anjeun pikahoyong, sapertos gaya, lawon, logo, panutupan, kuantitas sareng sajabana Maka kami bakal ngadugikeun harga anjeun.
Upami hargana tiasa dianggo, urang bakal ngadamel sampel pikeun persetujuan anjeun. Salajengna, atur setoran saatos persetujuan sampel. Kami bakal
ngawitan ngadamel urutan. Teras atur pambayaran kasaimbangan sateuacan kintun.