• page_banner

Topi rajutan

  • Kid Winter Knit Warm Skull Ski Beanie Cap Hats for Women

    Kid Winter Knit Tangkorak Haneut Ski Beanie Cap Topi pikeun Awéwé

    • Panutupanana elastis
    • Bahan: The dijait tangkorak haneut topi didamel tina 100% poliéster , wanu kandel sareng raoseun. Tiasa ngajantenkeun anjeun raoseun haneut sareng pantun.
    • SALAH SATU FITS PALING SING: tangkorak ski cap pikeun awéwé kalayan elastis, hiji ukuran kalayan régang anu saé, pikeun kuriling sirah: Kira-kira (56-58cm) anu cocog sareng ukuran sirah jalma réa.
    • Desain Detil:Urang beanie Topi kentel dirajut kalayan desain "Slouch" ageung, enteng tapi saleresna tetep haneut. Éta perjalanan anu paling kedah dipiboga sareng tiasa dianggo pikeun kagiatan di luar ruangan sapertos hiking atanapi ski dugi ka biasana dinten-dinten tugas sapertos balanja atanapi jogging.
    • CUCI GAMPANG: budak usum ngarajut topi haneut tiasa bisa diumbah sareng mesin tiasa diumbah.
  • Winter Soft Warm Knitted Caps Hat for Boys Girls

    Usum Leuleus Héjo Rajutan Topi Topi pikeun Budak Awéwé

    Fléksibel: éta haneut knitted topi anu elastis sareng manteng, enteng sareng raoseun, moal ngabalukarkeun tekanan kana sirah budak anjeun bari tetep haneut, pas pikeun orok, balita, murangkalih sareng murangkalih, gampang dipasangkeun sareng baju sapopoe sareng tiasa nambihan rasa anu langkung gaya sareng pikaresepeun pikeun baju sadidinten