• page_banner

wartos

  • 30 topi ember pangalusna pikeun sadaya gaya, musim sareng anggaran di 2021

    Kaséhatan Awéwé tiasa nampi komisi ngalangkungan tautan dina halaman ieu, tapi kami ngan ukur nembongkeun produk anu kami percanten. Naha percanten ka kami? Nalika ngeunaan tren mode, topi ember datang sareng badé siga angin. Ti topi ember anu ikonik tina Britney Spears taun 90an nepi ka langkung pas janten hadiah gimik dina ...
    Maca deui
  • Ngagem Topi mangrupikeun Sikep

    Ngagem topi mangrupikeun paripolah Dina landasan pacu Margaret Howell / Musim Panas 2020, urang ningali calana wavy bodas, kaos tugas lemon sareng kaos pirus, parka ringan, sareng jas boxy. Meureun éta haténa, tapi kaos kaki dina calana henteu katingalina goréng teuing, ogé. Kalobaannana ...
    Maca deui
  • Pilih topi ember pamayang numutkeun bentuk wajah anjeun

    Pilih topi ember pamayang numutkeun bentuk raut anjeun Topi mangrupikeun bagian penting tina tampilan anu gaya, henteu paduli usumna. Nalika ngeunaan milih topi pikeun musim, saur kuring teu aya anu langkung saé tibatan topi pamayang? Henteu ngan ukur tiasa ngiuhan, tapi ogé ...
    Maca deui
  • Pitunjuk gaya golf 2021 spring / summer: topi pangsaéna, visors sun game

    Urang nembé ngaluarkeun "Spring / Summer 2021 Style Guide", anu ngagolongkeun tampilan anu pangsaéna pikeun masing-masing gaya golf (olahraga, luang, persiapan, jst.). Minggu ayeuna, urang nyarioskeun topi sareng topéng pameunteu. Kami nyayogikeun sadayana tina topi bapak, topi ember, topi perjalanan, topi tali, jst.
    Maca deui
  • hayu urang ngobrol ngeunaan Topi Panonpoé

    Topi panonpoé anu pangsaéna nyaéta kadaharan poko anu henteu-janten-rahasia, sareng pangaruhna langkung seueur tibatan penampilan anu anjeun pikahoyong. Aranjeunna nyayogikeun panyalindungan sinar matahari tambahan sareng nyegah sinar UV anu ngabahayakeun tina kulit, panon sareng rambut. Bagéan anu pangsaéna nyaéta rupa-rupa gaya anu disayogikeun, janten anjeun henteu kedah ngémutan ...
    Maca deui
  • Désainer topi Lady Gaga sareng Brad Pitt ngadaptarkeun toko di Oxford

    Iklan ieu ngamungkinkeun usaha lokal menonjol diantara target audiénna (komunitas lokal). Penting pikeun urang teraskeun ngamajukeun iklan ieu, kusabab usaha lokal urang peryogi seueur pangrojong dina waktos anu sesah ieu. Ranté Hat anu nyiptakeun headwear pikeun Lady Gaga ...
    Maca deui
  • The Collocation pikeun topi

    Collocation pikeun topi Kolokasi topi kedah ngémutan warna kulit urang nyalira. Warna topi kedah saluyu sareng warna kulit, contona, jalma anu kulitna pucat henteu cocog pikeun milih topi anu éndah ku warna, sareng pikeun milih purity low tina topi warna tengah. Kanggo ujian ...
    Maca deui
  • Tutup cai anu tahan cai ieu ngajaga kulit sirah di luar ruangan

    Topi Hydro Melin urang hampang sareng pendamping anu sampurna pikeun sadaya kagiatan di luar ruangan. Nalika bersantai di sisi kolam renang atanapi di pantai, lindungi kulit sirah anjeun tina panas. Sareng tong hariwang yén éta bakal runtuh saatos musim, sabab bahanna sadayana kualitas luhur sareng awét! Teh urang ...
    Maca deui
  • Salah sahiji topi vegetarian anu gaya ieu tiasa ngajantenkeun tampilan anjeun langkung sampurna

    Naha dinten anjeun rambutna goréng, perlindungan matahari, atanapi ceuli tiis, topi tiasa janten tampilan anu lucu sareng praktis. Tapi kakejaman tangtu henteu lucu. Untungna, aya topi vegan pikeun unggal kasempetan-kami parantos masihan anjeun pitunjuk pikeun sadaya ieu. Nyaan, naha aya topi anu langkung ikonik tibatan baseball ca ...
    Maca deui
  • Naon warna topi anu pangsaéna tiasa dianggo nalika usum panas?

    Naon warna topi anu pangsaéna tiasa dianggo nalika usum panas? Dina usum panas seueur jalma resep kaluar nganggo topi, sabab éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun indéks pantunana, sareng ogé tiasa nyababkeun pangaruh tabir surya sorangan. Topi warna naon anu dianggo dina usum panas pikeun nyegah bask dina pangaruhna saé? Beureum ...
    Maca deui
  • Timothée Chalamet nembé negeskeun yén topi ember aya di dieu

    Saha waé anu rambutna pabalatak sapertos palaku Timothée Chalamet anu umurna 24 taun (Timothée Chalamet) terang yén sakapeung éta keriting alami tiasa kaluar tina kendali, ngajantenkeun headboard langkung sesah pikeun dicekel. Chalamet sering ngandelkeun headgear pikeun nutupan gumpalan folikel anu teu kaatur: anjeunna nganggo Elara Pictu ...
    Maca deui
  • Palatihan sistem ERP pinter

    (1) Nyayogikeun sistem inpormasi terintegrasi pikeun ngawujudkeun data bisnis sareng ngabagi inpormasi. (2) Ngalancarkeun sareng ngabakukeun prosés bisnis, ngaleungitkeun tenaga kerja duplikat dina ngolah bisnis, ngahontal standarisasi sareng standarisasi pamrosésan bisnis, nyayogikeun integrasi data, sareng ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2