• page_banner

wartos

Kaséhatan Awéwé tiasa nampi komisi ngalangkungan tautan dina halaman ieu, tapi kami ngan ukur nembongkeun produk anu kami percanten. Naha percanten ka kami?
Nalika ngeunaan tren mode, topi ember datang sareng badé siga angin. Tina topi ember ikonik tina Britney Spears taun 90an janten langkung pas janten kado gimik di awal 2000an, sareng ayeuna di landasan pacu (sareng TikTok sacara gembleng), topi ember henteu ngan modis tapi ogé pikaresepeun dianggo—— Aranjeunna ogé praktis pisan. Naha anjeun milari cara anu lucu pikeun nyalindungan diri tina panonpoé di pantai, atanapi ngan ukur hoyong aksésoris anu pikaresepeun pikeun nambihan minat jeans sareng tampilan kaos anjeun salajengna, aya pilihan pikeun sadaya gaya Ember cap (dicandak ti batur dugi ka kira-kira sabulan katukang, anjeunna nentang pisan kana topi émbér).
Upami anjeun milari tampilan anu klasik, retro, anjeun tiasa milih topi rajutan intarsia, anu nyungkeun pasangan sareng piknik sareng sundresses. Atanapi meureun anjeun hoyong nganggo anu sakedik sudut nalika kaluar nalika wengi-anjeun kedah ningali topi ember. Henteu kéngingkeun trend logam anu cekap? Topi pamayang emas ieu ngagorowok namina. Bahkan aya topi ember anu ngagedorkeun Uap anu khusus dirancang pikeun pelari jarak jauh (ogé cocog pisan pikeun waktos pantai kesang!) Sareng topi ember buluan buatan didamel pikeun para penggemar topi ember dina sadaya musim.
Topi ember mangrupikeun fesyen pangénggalna. Sanaos anjeun pasti tiasa nanem modal barang méwah, bagian anu paling saé nyaéta kalolobaanana aya dina handapeun $ 20, anu ngajantenkeun aranjeunna janten tambahan anu pikaresepeun pikeun baju naon dina anggaran Cara pamungkas. Ieu topi ember pangsaéna anu tiasa anjeun anggo ayeuna:
Leres, ieu pasti bakal nyium saha waé anu ningali anjeun, tapi ku tempo kumaha imut anjeun, éta bakal sami pikeun anjeun.
Aya 32 warna pikeun dipilih, tong heran upami anjeun ngagaduhan sababaraha warna dina kabinet aksésori anjeun. (Ngarasa Luncat mimitian ku dua lembar, sahingga anjeun sareng BFF anjeun ogé tiasa nyandak poto anu cocog anu saé.)
Kukupu bordir ngasongkeun suasana 90an anu serius, tapi desain saderhana ngajantenkeun topi klasik anu hadé anu tiasa anjeun paséa sareng ampir naon waé. Kuat, brim kuat ogé cocog pisan pikeun panangtayungan panonpoé.
Topi LIPI saderhana sareng klasik ampir kedah dipiboga dina papakéan modis ayeuna, tapi upami anjeun masih henteu yakin naha tren ieu pas pikeun anjeun, maka anjeun moal kaleungitan nanaon nganggo topi ember ieu senilai $ 8.
Kalayan 12 warna nétral klasik sareng cetakan anu tiasa dipilih, éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian (atanapi ngembangkeun) gudang senjata ember anjeun.
Topi LIPI unisex ieu ngagaduhan sakedik kedutan alami sareng sampurna pikeun panyimpenan anu teu ati-ati. Salaku tambahan, éta didamel tina katun 100%, anu raoseun sareng napas dina cuaca haneut.
Rumbai dina topi ieu sampurna pikeun anu biasa “Oh, barang lami ieu? Abdi nembé pasang, ”tingali. Bahkan diinfus ku lawon SPF 50, anu leres-leres ngajaga kulit sirah anjeun tina panonpoe-éta cocog pisan sareng bikini énggal anjeun.
Sacara sesah kanggo nolak sakumaha legging Lululemon anu diperyogikeun pisan, topi ember dua sisi lemesna ngagaduhan desain lemes dua sisi kalayan sisi anu tiis sareng unik sareng sisi cetak anu pikaresepeun. Sami sapertos baju olahragana, topi ieu nganggo ikonik opat arah sareng lawon ngesang-ngégél mérek, ngajantenkeun anu paling dimungkinkeun pikeun usum panas anu panjang.
Topi ember dua lembar ieu ngaluarkeun suasana utama London sareng sampurna pikeun moto poto usum hujan sareng BFF.
Leres, aya topi ember siang wengi. Upami anjeun hoyong nganggo topi cetak tapi henteu yakin upami anjeun hoyong tampilan anu kandel, cetak dua sisi / céri hideung ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna. Henteu resep céri? Upami anjeun ngagaduhan rasa anu langkung nétral, dasi-warna bodas bodas ieu bakal saé.
Anjeun tiasa ogé cangcaya kana tren pantun cét sareng kulit oray nalika mimiti muncul, tapi percanten cetak me-sapi pasti bakal tumuh ka anjeun. Upami anjeun parantos resep resep saatos ningali fiturna dina ratusan video TikTok OOTD, maka upami anjeun pameget fashion kandel, anjeun bakal terang yén ieu kedah-gaduh gaya.
Topi buatan tangan ieu didamel tina 100% buludru sutra sareng lemes janten anjeun bahkan hoyong bobo di dinya. Pikirkeun éta salaku topi pamayang buatan tangan tina impian anjeun.
Jujur, topi ember naon waé tiasa unisex, tapi topi populér ieu nganggo warna nétral sareng logo Adidas klasik, henteu paduli gaya anjeun, éta tiasa masihan jalma tampilan anu sporty, gaya sareng modis. ngaraos.
Sakedik alit, janten pastikeun janten langkung ageung (sareng kéngingkeun deui sabab pasangan anjeun panginten tiasa maok ieu ti anjeun).
Topi anu tiasa dibalikkeun ieu ringan, awét sareng tahan cai, dirancang pikeun dinten-dinten terpanas di luar ruangan. Lebar dua inci ogé tiasa ngajagaan sirah sareng beuheung anjeun tina panonpoé (tapi tong hilap nerapkeun tabir surya!).
Lawon suede jieunan ieu henteu ngan cocog pisan pikeun perjalanan, tapi ogé pohara pikaresepeun tur modis. Upami anjeun henteu hoyong nyobian warna atanapi pola anu caang, ieu cara anu saé pikeun kéngingkeun hal anu unik.
Éta henteu rusiah yén pantun tiasa janten bentuk anu kuat pikeun pangiriman informasi. Topi LIPI Palang Warna ieu kalayan sulaman "Kakuatan Pikeun Jalma" mangrupikeun conto anu pangsaéna.
Leres, éta katingalina super lucu, tapi bagian anu pangsaéna nyaéta ku mésér topi ieu, anjeun ngadukung mérek anu ngabantosan ngawangun pasar mode dumasar kana nonoman hideung.
Pamerkeun sekutu anjeun sareng kareueus ku nomer anu ngagenclang ieu, ti parade dugi ka pesta virtual anjeun, éta pasti bakal narik panon (atanapi opat). Jalan anu mana waé, potongan ieu nyuhungkeun tempat dina kotak Insta anjeun.
Upami salju henteu ngeureunkeun kacinta anjeun pikeun topi ember, maka ieu kedahna. Bulu faux parantos populér pisan, tapi warna neon na ngajantenkeun langkung pikaresepeun (sareng raoseun!).
Ku naékna olahraga modis sareng luang, Nike parantos janten salah sahiji mérek paling modis. Ngagabungkeun logo ikonna sareng tren topi ember, sababaraha pinks millennial klasik sareng dasi-dye, sareng anjeun kedah gaduh.
Bonus: Éta ngagaduhan pita kesang anu tiis di jero, anu cocog pisan pikeun latihan sareng usum panas.
Henteu, denim sanés ngan kabutuhan kabutuhan calana. Topi ieu leres-leres didamel tina katun 100%, janten lengkep napas, sareng desain anu dipakai nambihan raos anu raoseun sareng lemes.
Upami anjeun parantos gaduh baju kaos dasi-dye, legging sareng kutang olahraga, ieu sadayana anu anjeun peryogikeun kanggo ngalengkepan tampilan anjeun. Sanaos sakapeung, sidik sesah cocog sareng papakéan, warna nétral produk tunggal ieu ngajantenkeun serbaguna salaku topi ember bodas atanapi hideung murni.
Oke, janten sanés persis topi ember, tapi Hairbrella terlaris Amazon pantes nempatkeun tempat dina daptar topi. Topi waterproof anu dijejeran satin didesain khusus pikeun ngajagi rambut anjeun tina beueus sareng hujan, janten cuaca moal ngarusak gaya rambut anjeun deui.
Kulit tina sirah dugi ka jempol sok janten ide anu saé, sareng ayeuna éta leres-leres tiasa. Desain lemes sareng low low ogé ngajantenkeun napas.
Naha anjeun hoyong pamer gaya rambut lengkep anjeun atanapi milari topi ember anu paling tiasa napas, topi ember kembang transparan ieu lucu pisan. Ieu cara anu saé pikeun nambihan (sacara harfiah) gaya lampu kana papakéan anjeun tanpa ngirangan beban anjeun.
Leres, topi ember sadayana aya dina taun 90an, tapi upami anjeun hoyong ngawangsulkeun deui ka tampilan anu langkung retro, topi ember warna-warni kembang ieu modis pisan sareng kanggo api unggun pantai anjeun salajengna.
Topi LIPI ieu di crochet sareng gaduh desain lemes. Sigana mah naon anu bakal dianggem ku Daphne Bridgerton nalika bobogohan di taman, tapi nganggo calana jeans robek, wedges sareng kaos oblong. Éta ogé saé dina mabuk brunch.
Modél ieu ogé dirancang ku benang logam halus anu dilebetkeun kana lawon pikeun nyandak penampilan anu ngagurilap sareng ngagurilap.
Leres, anu ieu rada mahal. Tapi upami anjeun milari produk anu tiasa nyiptakeun tampilan anu gaya dina wengi, 365 dinten sataun, ieu na. Antara paku keling sareng lawon kulit buatan, éta bakal nambihan hérang kana papakéan naon waé.
Upami anjeun resep topi matahari floppy berkualitas tinggi, tapi benci parasaan kaku aranjeunna (sareng kumaha sesahna pikeun liburan!), Hibrid topi matahari floppy sareng topi ember ieu mangrupikeun jawaban tina sholat perjalanan pantai anjeun.
Éta ngagaduhan ujung anu langkung lega, janten sapertos payung pantai kanggo perjalanan. Salaku tambahan, lawon katun 100% ngajantenkeun langkung napas.
Upami anjeun milari barang anu wajib ngagaduhan-kualitas luhur anu tiasa anjeun anggo salami mangtaun-taun ngumbara, olahraga, sareng sajabana, maka lawon kualitas luhur Sweety Betty moal ngantepkeun anjeun. Upami anjeun resep ogé warna hideung dina papakéan, éta sayogi dina warna biru laut.
Upami ieu henteu ngagorowok “imut”, abdi henteu terang naon éta. Topi ieu pasti bakal ngahudangkeun réspon anu sumanget ti penggemar Insta anjeun sareng BFF, sareng topi ieu bakal nambihan kapribadian kana papakéan naon waé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan pangaturan ukuran anu halus janten anjeun tiasa ngabagi ka babaturan anjeun (peringatan anu adil: aranjeunna bakal nyungkeun anjeun nginjeum ieu).
Masih hoyong kéngingkeun tampilan logam gaya dina anggaran? Topi LIPI ieu kirang tina $ 20. Harga ieu, anjeun pasti bakal hoyong pérak sareng emas na. Anggo éta pikeun nambihan héran pikeun kaos oblong sareng kaos oblong anjeun, atanapi pasangkeun sareng baju menawan nalika wengi teras kaluar sadayana.
Anjeun kedah terang yén aya anu peryogi topi ember anak anjing ieu salaku kado. Leres, jalma éta tiasa anjeun.


Pos waktos: Jun-16-2021